Tidligere landsholdsangribere deler ærlige ord om Rasmus Højlund: "Jeg håber ikke, at han drukner"

Af: Jesper Bengtson

|

26/09/2023 21:00

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Rasmus Højlund har indtil nu vist gode takter i United-trøjen.

Mest læste i dag

Rasmus Højlund har fået tildelt den eftertragtede plads som startangriber i Manchester United i de seneste tre kampe - og det er bestemt ikke gået ubemærket hen.

De tidligere landsholdsangribere, Gary Lineker og Alan Shearer, der begge har lavet oceaner af mål, satte i podcasten 'The Rest is Football' ord på det danske stjerneskud:

"Jeg kan lide hans energi og entusiasme, og der er tydeligvis mere på vej fra ham. Jeg håber, han får lov til at vise det. Jeg håber ikke, at han drukner i presset af, hvad der sker i Manchester United, som ikke er hans skyld", lyder det fra Alan Shearer.

Podcasten blev udgivet sidste fredag efter Rasmus Højlunds første mål i United-trøjen i kampen mod Bayern München.

Forud for dette mål havde den unge dansker fået et mål annulleret i en kamp mod Brighton på Old Trafford, hvilket også fik Gary Lineker til at ændre sin opfattelse.

I begyndelsen af august var Lineker ikke overbevist, fordi han mente det var mange penge at bruge på en meget ung angriber, som han (Lineker, red.) ikke havde set meget til:

"Måske ser de ham mere som en til den lange bane, men jeg er ikke overbevist om, at han kan gøre en forskel for dem", sagde han på daværende tidspunkt til det britiske medie The Mirror ifølge TV 2 Sport.

Sidst den danske stjerne var i aktion var i weekendens kamp mod Burnley, hvor Manchester United sikrede sig tre point med en snæver 0-1 sejr.

Her var det Bruno Fernandes, der blev match-vinder i kampen.