Dolberg og dansk holdkammerat måtte udgå med skader

25/09/2023 06:32

|

Nicolai Busekist

Foto: Simon Hofmann/Getty Images
Kort tid efter at have scoret, måtte Kasper Dolberg forlade banen med en skade.

Mest læste i dag

Søndag var der lagt op til et brag af en kamp, da de to belgiske storklubber Anderlecht og Club Brugge løb ind i hinanden. Det endte med at være en kamp med en del danskere i hovedrollerne.

Kasper Dolberg formåede at åbne ballet, da han i slutningen af første halvleg fik sendt bolden i nettet, og dermed også bragt Anderlecht i front med 1-0.

Det betyder, at han i denne sæson kan bryste sig af at have lavet fire mål i otte kampe i den belgiske liga.

Det er dog ikke sikkert, at det er en statistik, som han får mulighed for at forøge i næste kamp. Kun fem minutter efter at have scoret, måtte han nemlig forlade banen, da han havde pådraget sig en skade. Det skriver Ritzau.

Kort tid efter var det også tilfældet for hans danske holdkammerat Thomas Delaney. Efter den erfarne midtbanespiller forlod banen, var Kasper Schmeichel den eneste dansker tilbage på banen for Anderlecht.

Han fik nemlig debut for sin belgiske klub, som han blev hentet til, efter at have fået ophævet sin kontrakt i Nice.

Han formåede dog ikke at holde buret rent, da danske Andreas Skov Olsen bragte Club Brugge tilbage i kampen 20 minutter efter pausen.

Den danske profil fik bolden serveret af landsmanden Patrick Zinckernagel, hvorefter han kunne sende den i nettet. Dermed er han oppe på otte mål for sin klub i denne sæson. Ingen af holdene fik scoret igen, og kampen endte derfor 1-1.