Billede af Toto Wolff skaber rygter om Lewis Hamilton-afløser

13/02/2024 11:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Jay Hirano Photography / Shutterstock.com
Et nyt billede af Toto Wolff har skabt spekulationer om, at en helt særlig Formel 1-kører er på vej til Mercedes.

Mest læste i dag

Det kom som et stort chok for hele verden, da det blev afsløret, at Lewis Hamilton havde skrevet under på en kontrakt med Ferrari. Det betyder, at han forlader Mercedes efter denne sæson.

Det britiske Formel 1-hold er derfor nødt til at finde en afløser, hvilket har medført, at de er blevet kædet sammen med et væld af kandidater. De har dog endnu ikke meldt noget ud om, at de har fundet en afløser for Hamilton.

Nu har et nyt billede af Mercedes-teamchef Toto Wolff dog sat gang i rygterne om, at holdet kan arbejde på at hente en stor stjerne ind som Hamiltons afløser i 2025-sæsonen.

Helt konkret er der dukket et billede op af Wolff, der sidder på en restaurant sammen med Flavio Briatore, der er manager for Fernando Alonso. Dette har naturligvis sat gang i rygter om, at Alonso kan være på vej til Mercedes.

Alonso har flere gange været nævnt som en stærk kandidat til at afløse Hamilton hos Silver Arrows. Den spanske veteran hævder dog, at der ikke har været dialog mellem ham og Mercedes med hensyn til et skifte efter denne sæson.

Men alligevel har billedet af Briatore sammen med Wolff sat gang i spekulationerne igen. Det kan være starten på forhandlinger, men det kan også blot være en hyggelig snak mellem to venner.

Det er naturligvis svært at sige, om det er det ene eller det andet. Hvad der til gengæld står klart er, at Hamilton er færdig hos Mercedes efter denne sæson. Derfor er holdet nødt til at finde en afløser for den britiske stjerne.

Her har der også været snak om, at danske Frederik Vesti kan komme i spil til at overtage sædet. Det forudsætter dog, at holdet beslutter sig for at satse på endnu en ung kører ved siden af George Russell, som er deres anden kører.