Fernando Alonso øjner muligheden for skifte til storhold efter denne sæson

12/02/2024 14:12

|

Nicolai Steinicke

Foto: PatrickLauzon photographe / Shutterstock.com
Fernando Alonso mener stadig at han har mange år endnu.

Mest læste i dag

Efter mere end et årti vil Mercedes og den britiske kører gå hver til sit ved udgangen af 2024-sæsonen, hvor Hamilton skifter til Ferrari.

Dette efterlader et tomrum hos Mercedes, som Alonso mener, han er mere end kvalificeret til at udfylde, idet han, Hamilton og Verstappen er blandt de få nuværende kørere med et verdensmesterskab. Det skriver Mirror.

Alonso har ikke domineret sporten siden 2006 men har fortsat med at demonstrere sin kvalitet hos Aston Martin. Han understreger, at hans primære fokus er at blive hos sit nuværende team, men han er opmærksom på sin værdi på markedet.

"Jeg er bevidst om min unikke situation. Der er kun tre verdensmestre på nettet, og jeg er den eneste tilgængelige for 2025, så jeg står stærkt," udtaler Alonso.

Til trods for at være 42 år, afviser Alonso antagelsen om, at hans alder ville være en hindring for at være konkurrencedygtig. Efter en række podieplaceringer i sidste sæson overvejer han endnu en "sidste hyldest" i sin karriere. "For et par år siden troede jeg, at 41 eller 42 var grænsen, men sidste år viste mig, at jeg stadig er motiveret og præsterer godt," siger Alonso. Han tilføjer, at han efter overgåede forventninger i fysiske tests overvejer at køre indtil han er 48, 49 eller måske endda 50 år, hvis hans motivation og forpligtelse fortsætter.