Günther Steiner sende flabet besked til Haas efter katastrofal fejl

Af: Nicolai Busekist

|

26/05/2024 12:50

Formel 1
Foto: Marco Canoniero/Getty Images
Tidligere teamchef har sendt en flabet besked til Haas, hvor danske Kevin Magnussen er en af kørerne.

Mest læste i dag

Kvalifikationen til Monacos Grand Prix gik godt for Haas, da begge kørere sikrede sig en plads i Q2. Men efter sessionen blev begge Haas-biler diskvalificeret, hvilket betyder, at de starter bagerst i feltet søndag.

Tidligere teamchef Günther Steiner sendte en besked til Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg på Instagram efter nyheden om, at de starter som nummer 19 og 20.

Hvis der er en bane, hvor man ikke vil starte bagerst, er det på den snævre og snoede Monaco-bane. Det skyldes, at der er tale om en bane, hvor det er tæt på at være umuligt at overhale. Det er derfor en meget svær opgave, de to kørere står over for søndag eftermiddag.

Magnussen og Hülkenberg skulle have startet midt i feltet, hvilket kan være farligt med concertina-effekten i første sving. Haas behøver dog ikke bekymre sig om dette efter diskvalifikationen, og Steiner har sendt dem en flabet besked.

"Er der nogen, der vil låne mit målebånd?" skrev Steiner på Instagram-story efter nyheden.

Steiners flabede besked til Haas er meget karakteristisk, og teamet er nu nødt til at håbe på kaos foran dem for at have en chance for at score point.

Det er naturligvis ikke gode nyheder for det lille hold, da hvert point tæller i kampen om placeringer i den samlede stilling. I sidste ende kan det vise sig at være en forskel på millioner.

Hertil er det også dårlige nyheder for Magnussen, som er kommet til kort overfor sin holdkammerat i denne sæson, da han har stået for at score de fleste point til holdet.