Kevin Magnussen bryder tavsheden: Har ikke lyst til det

Af: Jesper Bengtson

|

24/05/2024 13:46

Formel 1
Foto: Dan Istitene/Getty Images
Nu sætter danskeren ord på.

Mest læste i dag

Kevin Magnussen står over for en udfordrende tid i Formel 1, og det er ikke nogen hemmelighed, at hans karriere hænger i en tynd tråd.

Da danskerens 2024-sæson har været en anelse rodet, er der behov for, at han snart leverer nogle resultater - i hvert fald hvis han ønsker sig et sæde igen i næste sæson.

Magnussen er godt klar over, at der er pres på, og han lægger da heller ikke skjul på, at han har i sinde at gøre alt, hvad der skal til.

Sådan skriver Ekstra Bladet, der talte med Formel 1-stjernen inden Monacos Grand Prix.

"Altså, jeg ønsker at være her næste år. Så der er altid pres på. I Formel 1 tager det kun et par løb, og så går din værdi sidelæns. Det er virkelig sandt, at du ikke er bedre end dit seneste løb. Derfor er det meget, meget vigtigt at levere", sagde han.

Med flere løb i vente, håber Magnussen at vende rundt på den kedelige stime uden point og samtidig sikre de nødvendige resultater for at bevare sin plads i Formel 1.

Sidste uge på Imola-banen var et tydeligt eksempel på de udfordringer, Magnussen og Haas har stået over for.

Uheldige omstændigheder, herunder Oscar Piastris uheld under tidtagningen og Haas' forkerte timing af pitstop, har gentagne gange påvirket resultaterne negativt.

Alligevel har Magnussen ikke lyst til at bruge den 'dårlige undskyldning':

"Ofte i år har vi kunnet sige, at vi gjorde det bedste, vi kunne. Men tingene gik ikke vores vej. Vi ved, at det lyder som en dårlig undskyldning, så det har vi ikke lyst til at sige hver gang. Du skaber dit eget held, men det har været en kamp op ad bakke i år mod safetycars på det forkerte tidspunkt for vores strategi, trafik under tidtagning og den slags", udtalte han til Ekstra Bladet.

Det bliver spændende at se, om Magnussen kan komme på rette vej og få sikret nogle point til Haas i de kommende løb.