Teamchef med klar besked til Kevin Magnussen: "Kevin er nødt til at..."

Af: Jesper Bengtson

|

23/05/2024 12:03

Formel 1
Foto: Dan Istitene/Getty Images
Læser du med, Kevin Magnussen?

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Haas-teamet står over for en afgørende periode.

Hvis de vil kunne tiltrække dygtige kørere, skal præstationerne på banen og være der; og det har de ikke været indtil videre i den igangværende sæson.

Ayao Komatsu, der er teamchef for Haas, understreger, at Kevin Magnussen skal vise sit værd, hvis han vil have et sæde igen i næste sæson.

Sådan skriver TV 2 Sport.

Kevin Magnussen sluttede på en 12.-plads i det seneste italienske grandprix, hvilket betyder, at han stadig kun har ét enkelt point.

En frustrerende kvalifikation, hvor Magnussen blev bremset af Oscar Piastri, gjorde det vanskeligt for danskeren at opnå en bedre placering.

Alligevel leverede han en stærk præstation under løbet, hvilket Komatsu bemærkede.

"Kevin startede langt tilbage, men fik en god start, satte gode tider på medium-dækket. Jeg tror, at vi kunne have fået en P10 (placering som nummer 10, red.). Helt sikkert", udtaler teamchefen, som dog ikke lægger skjul på, at Magnussen skal steppe en tand op:

"Jeg kan ikke sige meget, men ja, selvfølgelig – han er nødt til at levere. Kevin er nødt til at sætte en hel weekend sammen", siger han.

Da Kevin Magnussens kontrakt udløber efter sæsonen, er det ikke umuligt, at Haas vælger at kigge i en anden retning.

Faktisk gav holdet allerede det unge talent, Oliver Bearman, muligheden for at teste Magnussens bil i weekenden, hvilket indikerer, at noget måske kunne være under opsejling.

Mens Haas kæmper for at forbedre deres præstationer og sikre sig point, står det klart, at holdets fremtid afhænger af deres evne til at levere på banen.