Kevin Magnussen er i spil til 'få sæder' i Formel 1

Af: Nicolai Busekist

|

30/06/2024 14:04

Formel 1
Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images
Kevin Magnussen har udtalt, at teamchef Ayao Komatsu har været 'meget åben og meget ærlig', når de har talt om hans fremtid hos Haas.

Mest læste i dag

Kevin Magnussen er i sin syvende sæson hos Haas, hvilket dog inkluderer et års pause, men det ser ikke ud til, at han vil være der i 2025.

De seneste rygter har placeret Oliver Bearman og Esteban Ocon øverst på Haas' ønskeliste. Selv med Nico Hülkenberg ude har Magnussen stadig ingen garanti for, at han bliver hos teamet i 2025.

Om sine samtaler med teamchef Komatsu sagde Magnussen, at han værdsatte den 'åbne' karakter af deres samtale, hvor Haas-chefen indrømmede, at de også 'taler med andre kørere'.

"Jeg talte med ham om min egen potentielle fremtid med teamet, og det jeg værdsætter mest er, at han er meget åben og meget ærlig. Jeg føler, at jeg kan stole på ham," sagde Magnussen ifølge PlanetF1.

“Han skjuler ikke, at han også taler med andre kørere. Han er åben om det, og det værdsætter jeg meget, fordi jeg har haft teamchefer tidligere, der ikke var ærlige, og det værdsætter jeg ikke."

"Jeg mener, at det er en del af spillet. Jeg er ikke overrasket over, at han taler med andre kørere. Han ville ikke gøre sit job, hvis han ikke gjorde det, så jeg værdsætter åbenheden."

Mens nogle virker desperate for at holde fast i deres sæde, har Magnussen været mere afslappet omkring en F1-afgang. Om at fortsætte sin karriere andetsteds sagde Magnussen, at Le Mans- og Indy 500-vindere 'ser meget glade ud'.

"Jeg er i betragtning til nogle af sæderne, og det synes jeg er fantastisk. Og jeg synes, det hele er meget åbent lige nu," sagde han.

"Jeg synes, der er gode chancer for, at de etablerede fyre kan ende i et sæde alligevel. Fra mit perspektiv føler jeg, at der er meget potentiale på dette team. Det føles som om, der altid har været potentiale til tider. Højdepunkterne har været meget høje."

"Ser man tilbage på nogle af løbene, har vi haft nogle gode løb. Man kunne tage de bedste løb i ethvert år, og så har det været ret godt. Der har dog aldrig været en podieplacering, og der har aldrig været den sæson, hvor alt bare har fungeret, og alt har været god."

"Man ser talentet i teamet og næsten noget uforløst potentiale. Jeg ville tænke, at det ville være ret opfyldende efter så mange år her at være en del af det.

"På den anden side har det også været en lang rejse. Jeg har været i midterfeltet stort set hele mit liv, hvert år jeg har været i Formel 1, og jeg er 31 år gammel. Jeg begynder også at tænke, at hvis jeg afsluttede min motorsportskarriere, efter kun at have kørt i midterfeltet i F1, føles det måske tomt."

"Så ved du hvad? Nogle af de løb som Le Mans og Indy 500. Jeg ser de fyre, der vinder det, de ser skide glade ud. Der er et godt liv uden for Formel 1 også. Jeg har været en del af det et par gange, da jeg ikke var i Formel 1, og det er et godt liv, og det trækker lidt, vil jeg sige."