Kevin Magnussen ser fremad: Opgradering er på vej

24/09/2024 14:48

Formel 1
Kevin Magnussen vendte tilbage efter sin karantæne ved Singapores Grand Prix, men det var ikke en succes for den danske racerkører.

Mest læste i dag

MoneyGram Haas F1 Team sluttede med Nico Hülkenberg på 9.-pladsen og Kevin Magnussen på 19.-pladsen i Singapores Grand Prix, som blev afviklet søndag på Marina Bay Street Circuit.

Hülkenberg startede fra 6.-pladsen på mediumdæk og holdt sin position efter en kamp med McLaren-kører Oscar Piastri gennem den indledende sektor. Den tyske kører kom ind i pitten på 29. omgang for at skifte til hårde dæk og mistede positioner til de to Ferrari-kørere samt Aston Martins Fernando Alonso.

Hülkenberg krydsede målstregen som nummer ni og sikrede to værdifulde point til det amerikanske hold. Det markerede holdets tredje løb i træk med point.

Magnussen startede fra 14.-pladsen på hårde dæk og holdt sin position i den indledende del af løbet. Han pittede på 28. omgang for at skifte til et sæt mediumdæk. Magnussen pådrog sig en punktering på venstre bagdæk efter at have ramt væggen i 5. sving på 50. omgang og måtte køre næsten en hel omgang før han kunne pitte.

Danskeren kom tilbage på banen med bløde dæk, men da han var to omgange bagefter, trak han sig ind i pitten på omgang 58 for at udgå. Forrest i feltet tog McLaren-kører Lando Norris sin tredje sejr i karrieren.

Haas holdt fast i deres syvendepladsen i konstruktørmesterskabet med 31 point, men har reduceret afstanden til RB til blot tre point.

"Jeg fik en punktering - nogle gange rammer man et ujævnt sted, og det skærer dækket. Vi var ikke hurtige på de hårde dæk, vi forsøgte at køre en alternativ strategi og håbede på en Safety Car midt i løbet, men det skete ikke," sagde han til Haas' hjemmeside.

"Vi måtte afkorte stintet på de hårde dæk, og så fik jeg punkteringen til sidst. Vi har haft god fart i de seneste løb, og vi er i en god position med bilen. Vi har en opgradering på vej i Austin, og vi ser frem til resten af sæsonen."