Kevin Magnussen slår fast: Det ser bedre ud

Af: Nicolai Busekist

|

07/07/2024 11:06

Formel 1
Foto: Dan Istitene/Getty Images
Foto: Dan Istitene/Getty Images
Der har været spekuleret en del i Kevin Magnussens fremtid på det seneste, men selvom han ikke er garanteret en plads i Formel 1, så kører han stadig for Haas' succes.

Mest læste i dag

Haas meldte forud for denne sæson ud, at de havde et mål om at slutte på en 8.-plads i den samlede stilling. På det seneste har de dog leveret gode resultater, hvilket har fået dem til at drømme større.

Det har nemlig fået dem til at kigge op mod 6.-pladsen, der i skrivende stund indtages af RB, som har hhv. Yuki Tsunoda og Daniel Ricciardo i deres biler. 

Det er kommet som lidt af en overraskelse, da det lille amerikanske hold faktisk så ud til at være på vej den forkerte vej. Mens den kolde og våde britiske sommer har gjort det svært at vurdere de egentlige fremskridt hos Haas, så ser det ud til at være positive skridt.

Haas har tilføjet en ny 'pakke' til deres biler, der er inspireret af McLaren, som er begyndt at true Red Bull på det seneste. Målet med denne pakke har været, at den skal give mere downforce og gøre VF-24'eren stærkere i medium til hurtige sving. 

Det viste sig, at de havde god succes med dette på Red Bull Ring, hvor Haas opnåede sæsonens hidtil bedste resultat. Her blev det nemlig en 6.-plads til Nico Hülkenberg og en 8.-plads til Kevin Magnussen.

"Det var et virkelig vigtigt resultat for os, fordi kampen mod de andre teams i vores gruppe er så tæt. 12 point i et løb er kæmpe for os," siger Magnussen til Ekstra Bladet.

"Udsigten for P7 ser lidt bedre ud. På vej ind til Østrig tænkte vi, at det ville blive svært. Alpine var begyndt at få medvind, og de var foran os. Nu er vi ti point foran."

Han slår også fast, at det er 'lige før', at de begynder at holde øje med RB i tabellen. Han ved dog godt, at de stadig er en kende hurtigere end dem, hvorfor der stadig er arbejde, der skal gøres.