Max Verstappen giver udtryk for stor bekymring

Af: Nicolai Busekist

|

26/05/2024 11:42

Formel 1
Foto: Lars Baron/Getty Images
Red Bull-stjernen Max Verstappen har givet udtryk for en stor bekymring, der kan koste holdet dyrt.

Mest læste i dag

Max Verstappen tvivler på, at Red Bull vil være i stand til at løse deres problemer med RB20 i år. Det siger han i kølvandet på en dårlig kvalifikation ved Monacos Grand Prix.

Verstappens stime på otte pole-positions blev lørdag brudt af Charles Leclerc, hvor hollænderen kun formåede at kvalificere sig som nummer seks i Monaco. En kollision med væggen på anden omgang i Q3 rykkede ham fra 3.-pladsen, da flere andre kørere forbedrede deres tider.

Verstappen har klaget over hop og manglende evne til at håndtere curbs og ujævnheder hele weekenden og sammenlignet det med at være en kænguru under fredagens træning. Efter at have kritiseret teamet, mente Verstappen, at de ikke vidste, hvordan de skulle løse problemet - og han tror ikke, at det bliver løst i år.

"Først og fremmest skal vi forstå, hvad det er, fordi vi tydeligvis ikke forstår det," sagde Verstappen ifølge RacingNews365.

"Vi vil arbejde hårdt på at finde problemet og derefter naturligvis forsøge at slippe af med det. Men jeg ved ikke, om vi kan gøre det i år. Forhåbentlig til næste år. Hvis vi vidste, hvad problemet var, ville vi have løst det."

Den dobbelte Monaco-vinder tilføjede, at han følte, at forbedringer på kun ét område af bilen ville have en stor indflydelse på RB20's præstationer på alle typer baner.

"Jeg ved, at der er én klar retning, hvor jeg synes, vi stadig mangler en del præstation. Så hvis vi kan fikse det, vil vores bil generelt være bedre på enhver bane," sagde han.

"Spanien har ingen ujævnheder, så det er sandsynligvis bedre for os, men der er nogle baner på kalenderen, der ikke er ideelle for os. Men der er nok nogle løb, der vil passe bedre til vores bil - men vi er nødt til at vide, hvad vi skal arbejde på."