Max Verstappen mister betroet allieret hos Red Bull

29/03/2024 20:31

|

Nicolai Busekist

Foto: Mark Thompson/Getty Images
På det seneste har der været mange rygter om Max Verstappen. Nu har den hollandske stjerne sagt farvel til en allieret, der i mange år har været ved hans side hos Red Bull.

Mest læste i dag

Max Verstappens betroede højre hånd i løbsweekender og Red Bull Racing-chefmekaniker Lee Stevenson, har forladt holdet efter hele 18 år hos det Milton Keynes-baserede team.

Stevenson, der startede som mekaniker nummer to hos RBR i 2006, steg trin for trin i graderne til at blive holdets ledende mekaniker i 2014.

Briten begyndte at arbejde sammen med Verstappen, da sidstnævnte blev forfremmet til Formel 1 i 2016, og fik til sidst titlen som chefmekaniker for den tredobbelt verdensmester i 2023.

Stevenson, hvis afgang fra Red Bull blev aftalt i 2023, har dog besluttet at tage hul på en ny udfordring.

Detaljerne er stadig uklare, men han antydede en ny stilling hos et konkurrerende tea 'i den anden ende af pitlane', som han vil tilslutte sig allerede næste uge i Japan.

En følelsesladet Stevenson delte et opslag på Instagram for at sige farvel til Red Bull i en kort video fra holdets hovedsæde i Milton Keynes omgivet af de forskellige biler, han har hjulpet med at vedligeholde gennem årene.

"Jeg tænkte bare, at jeg ville hoppe herind. Bare for at fortælle jer alle, at I ikke vil se flere opslag fra mig fra Red Bull, da det i dag er min sidste dag," sagde han.

"Det har været fantastiske 18 år, og alt det, jeg har formået at opnå med holdet, har bare været utroligt. At arbejde på den første bil, RB2, hele vejen op til RB16B og selvfølgelig RB19."

"Det har været en utrolig rejse. Jeg vil bare sige tak til alle her. Det har været en fantastisk tid, jeg har haft her."