Medie melder ud: Esteban Ocon har underskrevet kontrakt med nyt hold

Af: Jesper Bengtson

|

09/07/2024 07:46

Formel 1
Foto: Shutterstock
Ocon har angiveligt fundet et nyt hjem.

Mest læste i dag

Formel 1-puslespillet er så småt ved at gå op.

Ifølge Racingnews365 har Esteban Ocon taget et stort skridt i sin Formel 1-karriere ved at underskrive en flerårig kontrakt med Haas-teamet for 2025-sæsonen.

Det skriver mediet F1I.Autojournal.

Det er ikke længe siden, at det kom frem, at det unge talent Oliver Bearman får et sæde hos Haas i 2025-sæsonen.

Derfor betyder Ocons underskrift, at der ikke er plads til Kevin Magnussen, som dermed vil være færdig hos Haas, når sæsonen går på hæld.

Ifølge pålidelige kilder vil den officielle udmelding om aftalen finde sted 'inden sommerferien', hvorfor vi nok kan forvente, at det bliver offentliggjort inden længe.

I næste sæson vil Haas-holdet dermed bestå af erfarne Ocon og unge Bearman. Sammen vil de to kørere skabe en balance mellem erfaring og frisk energi, som kan være med til at løfte Haas' præstationer.

Resultaterne har haltet en smule i denne sæson, men de seneste løb har Magnussen og Hülkenberg præsteret at sikre et par point.

Taler med flere teams

I et indslag på Viaplay fortalte Luna Christofi for et stykke tid siden, at Kevin Magnussen er i dialog med andre Formel 1-hold for at sikre sig en plads i næste sæsons line-up.

Og såfremt han skal fortsætte i Formel 1, må vi håbe, at det stadig passer.

Selvom der i indslaget ikke blev nævnt nogle konkrete hold, står det klart, at Magnussen gør sit ypperste for at sikre sig selv en sæson mere i motorsportens kongeklasse.

De kommende uger bliver vigtige for Magnussen, der med skal til forhandlingsbordet for at lande en aftale, der sikrer, at Danmark stadig er repræsenteret i næste sæson.