Mathias Gidsel taler ud: Det er svært for mig

Af: Nicolai Busekist

|

21/04/2024 11:12

Den danske stjerne har gjort det klart, at det er svært for ham.

Mest læste i dag

Mathias Gidsel har flere grunde til at smile for tiden. Blandt andet kan han bryste sig af at være blevet kåret som den bedste håndboldspiller i verden.

I løbet af de seneste år har han for alvor gjort sig bemærket på håndboldbanen. Det har medført, at han har fået en del opmærksomhed. Det er dog ikke noget, som han kun ser på med positive øjne.

I et nyt interview med Gießener Anzeiger har han fortalt, at han stadig arbejder på at finde sig til rette med, at han er blevet et meget kendt ansigt.

"Jeg synes ikke, jeg er en håndboldstjerne. Jeg ved godt, jeg er en god håndboldspiller, men det er svært for mig med det fokus, der er på mig. Jeg ved, der er mange, der ser på mig som spiller og som person, men det er ikke nemt for mig," lød det fra ham.

"Jeg har været nødt til at arbejde på det og er stadig ved at lære at håndtere både negative og positive kommentarer."

For tiden er Gidsel en del af et slutræs i Bundesligaen sammen med Füchse Berlin. Her var han søndag med til at spille mod Wetzlar i en kamp, der kan vise sig at være vigtig. Her endte det med en sejr på 32-30 til Gidsel og co.

Det betyder, at Berlin nu er i top i den tyske liga. De har dog spillet en kamp mere end Magdeburg, der ligger på en 2.-plads. Derfor er der en chance for, at de overhaler dem. Det kræver nemlig blot, at de vinder den kommende kamp.