|

13/02/2024 20:07

Det er ikke småpenge Drake har vundet.

Mest læste i dag

Drake fejrede en stor sejr på 1.823.638 pund (15,7 millioner danske kroner) takket være popstjernen Taylor Swift.

Efter Super Bowl LVIII sluttede, delte han en glad video på sine sociale medier, hvor han viste sin sejr frem. "Yo, sådan er det lige der," sagde Drake i sin video. "Fik dem dog, fik dem! Shoutout til [Kansas City Chiefs' træner Andy Reid]."

Før Super Bowl afslørede den 37-årige rapper, at han havde placeret et stort væddemål på 911.819 pund på, at Chiefs ville slå San Francisco 49ers på Allegiant Stadium i Las Vegas.

Hans grund til så stort et væddemål? Han ønskede ikke at gå imod Swift og hendes loyale fans. "Jeg kan ikke vædde imod Swifties," postede Drake på Instagram og viste sin enorme væddemålsseddel. Med Chiefs' sejr forventes Drake at indkassere 2.346.000 dollars (1.860.111,08 pund). Det skriver Express.

Endnu bedre, Drake annoncerede, at han ville give sin gevinst til en heldig fan ved sit kommende show i St. Louis, Missouri. "Hvis jeg vinder, bliver nogen super velsignet ved showet i morgen," skrev rapperen sammen med tre fejrende emojis og viste sine gevinster fra væddemålsplatformen Stake.

Til trods for en usikker første halvleg, hvor Chiefs lå bagud 10-3, så et comeback efter pausen dem udligne til 19-19 ved fuld tid. I overtiden kastede stjernespilleren Patrick Mahomes en vellykket pasning til Mecole Hardman, der vandt dem kampen med en slutresultat på 25-22.

Efter pausen kom Chiefs tilbage, udlignede stillingen til 19-19 indtil fjerde kvartals afslutning og skubbede kampen ind i overtiden. I denne forlængelse scorede Patrick Mahomes med wide receiver Mecole Hardman, hvilket resulterede i en sejr på 25-22 mod 49ers.

Mahomes vandt Super Bowl MVP-titlen for tredje gang med 34 succesfulde pasninger ud af 46 forsøg, dækkede 333 yards og scorede to touchdowns. Travis Kelce skinnede også i spillet og sluttede med 93 yards fra ni fangster.

Imens fortsætter Drake med at udtrykke sin taknemmelighed overfor Swift for at hjælpe ham med at vinde hele 1.585.772 pund. Fans håber nu på et samarbejde mellem de to superstjerner. Da Drake skylder sin store sejr til Swift, kan han være åben for et musikalsk partnerskab med popfænomenet.