José Mourinho arbejder på at overtage trænersædet i storklub

12/02/2024 11:07

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
José Mourinho har endnu ikke fundet sig en ny klub, efter fyringen i AS Roma. Men han har blikket rettet mod en helt særlig klub.

Mest læste i dag

Der har været spekuleret meget i, hvor José Mourinho bliver præsenteret som træner. Han blev tidligere i år fyret i AS Roma, hvorfor han kan skifte kvit og frit til en anden klub.

Derfor har han været kædet sammen med en lang række klubber. Blandt andet har der været meldinger om, at han kan være på vej til Saudi-Arabien. Ydermere har han været kædet sammen med FC Barcelona, der mister Xavi Hernandez til sommer.

Men ifølge Bild har ingen af delene hans interesse. Derimod har han rettet blikket mod en helt anden blik. Ifølge det tyske medie skulle han være meget interesseret i at afløse Thomas Tuchel i Bayern München.

Den tidligere Chelsea-træner har haft svært ved at få det optimale ud af sit spillermateriale i Bayern München. Senest tabte de 3-0 til Bayer Leverkusen i en kamp, der potentielt kan have afgjort mesterskabet. 

Dette har skabt vrede blandt klubbens fans, der valgte at hænge et banner med teksten 'Tuchel raus' (ud med Tuchel, red.) op ved Bayern Münchens træningsanlæg.

Det er derfor ikke svært at forestille sig, at han kan ende med at få stukket en fyreseddel i hånden, hvis han ikke formår at vende skuden. Skulle det vise sig at blive tilfældet, så står Mourinho klar til at tage over.

Fodboldredaktør Christian Falk, der er kendt for at have gode kilder i miljøet omkring Bayern München, beretter, at Mourinho arbejder på at lære tysk. Desuden mener han at vide, at han tidligere har været i dialog med ledelsen med henblik på et skifte.

Ender det med at blive en realitet, vil det være første gang, han kommer til at stå i spidsen for en tysk klub. Det kræver dog, at München rent faktisk beslutter sig for at skille sig af med Tuchel før tid.