Caroline Wozniacki sætter ord på forfærdelig situation: Jeg kan ikke forestille mig det

20/03/2024 17:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Nu har Caroline Wozniacki sat ord på den forfærdelige hændelse, som har ramt hele tennisverdenen med sorg.

Mest læste i dag

I disse dage befinder Caroline Wozniacki sig i Miami, hvor hun deltager i den store WTA-turnering Miami Open. Det er hun naturligvis ikke den eneste, der gør, da turneringen har flere af verdens største stjerner på tilmeldingslisten.

Blandt andet får turneringen også glæde af Aryna Sabalenka, hvilket er kommet som en stor overraskelse for mange. Og det er bestemt ikke uden grund, at det forholder sig på denne måde.

Sabalenka er nemlig blevet ramt af stor sorg, da hendes kæreste, Konstantin Koltsov, mandag afgik ved døden.

Til trods for dette, så er det tirsdag blevet bekræftet af turneringens arrangører, at Sabalenka fortsat har planer om at deltage i turneringen i Miami.

Derfor er det naturligvis et emne, der har fyldt en del på pressemøder ved den store turnering. Blandt andet blev der også stillet spørgsmål omkring dette til Wozniacki, da hun udtalte sig til pressen efter sin sejr over Clara Burel.

"Jeg kan ikke forestille mig, hvad hun gennemgår. Jeg får tårer i øjnene ved tanken. Det er så forfærdeligt. Så hårdt. Jeg har rakt ud til hende, og hun ved, at jeg er her, hvis hun har brug for noget, sagde Wozniacki ifølge Ekstra Bladet.

"Jeg elsker Aryna. Hun er et vidunderligt menneske. Altid glad. At se hende gå igennem dette er knusende. Jeg er her for hende. Det er vi alle."