Holger Rune forstår det slet ikke: "Jeg var lidt overrasket"

Af: Nicolai Busekist

|

07/07/2024 14:08

Tennis
Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Holger Rune har ikke tøvet med at afsløre, at han var noget overrasket over at finde ud af det.

Mest læste i dag

Man kan ikke komme udenom, at Holger Rune er den største mandlige tennisstjerne, som Danmark nogensinde har haft. Den 21-årige stjerne har været helt oppe som nummer fire på verdensranglisten, og har vundet flere titler på ATP-niveau.

Sidste år formåede han endda at spille sig til en flot plads i kvartfinalen ved Wimbledon, men alligevel ser det ud til, at arrangørerne af den prestigefyldte turnering har valgt at nedprioritere danskeren.

Af en eller anden grund har de nemlig valgt at placere hans kampe på nogle af de små baner på anlægget i London. Sådan var det også lørdag, hvor han tørnede sammen med franske Quentin Halys på bane 18.

På et pressemøde efter kampen tøvede han ikke med at afsløre, at han var overrasket over at finde ud af, at han igen skulle spille på en af de små baner på det ikoniske anlæg.

"Jeg var lidt overrasket over, at jeg skulle spille derude igen. Men det er, hvad det er. Jeg anmoder nok om at spille ude på bane 18 igen… Det var i øvrigt en joke," sagde han ifølge B.T. på et pressemøde efter kampen.

Han gjorde det også klart, at han forsøgte at undgå at tænke over, at han var blevet placeret på en lille bane. I stedet fokuserede han på at spille sin kamp.

"Jeg var ikke irriteret, for jeg har lært at styre mine følelser, når jeg føler, det går lidt imod mig. Men overrasket, ja, det var jeg over at blive sat derud igen," sagde han, og tilføjede, at det ikke er det samme som at spille på Court 1 eller Centre Court.

Han kunne dog glæde sig over, at han faktisk fik lov til at spille sidste del af sin kamp mod Halys på Court 1, hvor den blev rykket til efter flere regnvejrspauser.