Holger Rune sætter ord på drama

21/03/2024 13:01

|

Nicolai Busekist

Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Holger Rune har sat ord på det store drama, der endte med at opstå mellem ham og Daniil Medvedev i Indian Wells.

Mest læste i dag

I sidste uge var Holger Rune i aktion ved Indian Wells. Her spillede han sig frem til en kvartfinale, hvor han dog blev stoppet af russiske Daniil Medvedev.

Som det har for vane, når Medvedev er på banen, endte der med at udspille sig en form for drama mellem de to store stjerner.

Grunden til dette var, at Medvedev blev sur på Rune. Han mente nemlig, at den danske stjerne ikke havde sagt undskyld for at skyde en bold på ham.

Med til historien hører det dog, at Rune faktisk var hurtig til at undskylde. Derfor var det helt uden grund, at Medvedev blev sur på den 20-årige dansker.

Begge spillere har udtalt sig om det efter kampen, hvor Medvedev har undskyldt for at reagere, som han gjorde. Nu har Rune afsløret, at der har været et efterspil.

"Ja, det var der 100 procent (et efterspil, red.). Vi har snakket sammen, og alt er fint, og det er lukket ned efter en snak," siger han til TV 2 Sport.

Han var dog ikke meget for at fortælle om, hvad der blev sagt i omklædningsrummet.

"Hvad der bliver snakket om i omklædningsrummet, bliver i omklædningsrummet," svarer han på spørgsmålet om, hvad de talte om efter kampen.

Rune skal i aktion ved Miami Open i denne uge, men han kommer først til at spille lørdag.

Det skyldes, at han på grund af sin seedning sidder over i første runde. De bliver afviklet onsdag og torsdag, hvorfor den unge dansker må vente, inden han kan træde ind på banen.