Onkel afslører, hvordan Rafael Nadal drømmer om at afslutte sin karriere

Af: Nicolai Busekist

|

18/05/2024 20:51

Tennis
Foto: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com
Foto: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com
Rafael Nadals onkel og mentor siger, at den spanske stjerne har en særlig drøm om, hvordan han vil afslutte sin karriere.

Mest læste i dag

Hvis nogen kender Rafael Nadal godt, så er det hans onkel og mentor Toni. Den anerkendte træner har udtalt sig om sin nevøs muligheder forud for den kommende udgave af Roland Garros. Dette har han talt med Diarios de Bicicleta om.

I denne forbindelse kom han også ind på, hvordan den spanske stjerne drømmer om at stoppe sin karriere. Hvis han vinder Roland Garros i år, kan det ende med, at han stopper sin karriere derefter.

På den anden side kan det give ham mere blod på tanden, lyder det fra Toni Nadal, der i mange år var både træner og mentor for sin nevø.

"Han vil ikke bare give op; han har stadig tillid på grund af sin mentalitet og personlighed. Han vil ikke tage til Roland Garros for at tabe i anden runde, men kun hvis han tror, han kan vinde turneringen," siger han, og fortsætter:

"Hans drømmefinale ville være at vinde Roland Garros og trække sig tilbage, men jeg tror, at hvis han gør det, vil han fortsætte. Han trækker sig ikke tilbage."

Den spanske træner sammenligner Nadals nuværende situation med Australian Open i Australien 2022, hvor han endte med at tage titlen og trofæet med hjem.

"Han havde haft Covid-19 tre dage før afrejse, men testede derefter negativ og vidste stadig ikke, om han skulle rejse. Til sidst besluttede han at tage afsted, selvom han kun havde haft begrænset forberedelse, og han vandt turneringen," lyder det.

Nadal har allerede flere gange antydet, at dette muligvis ikke er hans sidste sæson. Han har ikke bekræftet, om det var hans sidste deltagelse ved Godó eller Masters 1000 i Rom. Han tog kun afsked ved Mutua Madrid Open, hvor han derfor modtog en stor hyldest.