Serena Williams tidligere træner langer ud efter Holger Rune: Han for 'fortabt'

Af: Nicolai Busekist

|

27/05/2024 16:40

Tennis
Foto: Juarez Santos / Shutterstock.com
Holger Rune virker fortabt på banen og har ikke en egentlig gameplan, ifølge tidligere træner for Serena Williams, Rennae Stubbs.

Mest læste i dag

Holger Rune har haft det svært siden sit nederlag til Carlos Alcaraz i kvartfinalen ved Wimbledon, hvor danskeren led af sygdom og skader. Men han fortsatte og betalte prisen med en dårlig formkurve.

Desuden har han også været en lang række spillere igennem i løbet af det seneste års tid. Selvom han tilsyneladende fandt det perfekte team på papiret i form af Boris Becker og Severin Luthi, kunne han ikke holde fast i dem, da de ikke havde den nødvendige tid til at træne ham.

Patrick Mouratoglou blev hentet tilbage, hvilket kom som en stor overraskelse for mange. Han tabte i tredje runde ved både Rome og Madrid Open. To turneringer, hvor han havde Mouratoglou tilbage efter at have skilt sig af med sit første hold efter Australian Open.

Stubbs, der tidligere har langet voldsomt ud efter Rune på grund af hans opførsel, har nu udtalt sig om hans situation. Her indrømmede hun, at han skal lære at spille bedre tennis.

Uden at være for hård sagde Stubbs, at dette skyldes, at han ikke har en egentlig gameplan og ofte går på banen uden at spille på sine styrker. Til trods for dette har Rune et stort talent, der skal udnyttes, lød det også fra hende.

"Hans talentniveau er enormt, men hans forhånd er lidt mærkelig, og han skal bare lære at spille bedre tennis. Jeg føler, at han er lidt fortabt på banen. Han har ikke rigtig disse gode gameplans med derud," sagde Stubbs i en episode af Racquet's Rennae Stubbs Tennis Podcast.

"Hvad er dine styrker? Hvad spiller du på? Han er ung og atletisk, men jeg føler, at han ikke rigtig ved, hvad hans foretrukne ting er. Hvad er dine ting, som du kan stole på hver eneste point igen og igen?"