Conor McGregor med overraskende melding om comeback

Af: Nicolai Busekist

|

20/03/2024 10:05

UFC
Den irske MMA-stjerne Conor McGregor har udtalt sig om sit fremtidige comeback til UFC, som efterhånden har ladet vente på sig i meget lang tid.

Mest læste i dag

På det seneste har der været mange rygter om Conor McGregor. Den irske stjerne har ikke været i aktion siden juli 2021, hvor han brækkede sit ben i en kamp mod Dustin Poirier.

UFC-stjernen har for nylig brugt tid på at promovere sin kommende film, Road House, hvor han spiller skurk.

Mange har haft en forventning om, at en kamp mellem McGregor og TUF 31-træner Michael Chandler allerede ville være på plads. Sådan forholder det sig dog ikke. Derfor er der stadig tvivl om, hvornår han vender tilbage til oktagonen.

"Jeg ser frem til at komme tilbage og regressere, nulstille og genkalibrere og kortlægge min tilbagevenden til oktagonen. Det glæder jeg mig til. Vi er i første kvartal af 2024. Der er stadig en god del af året tilbage," sagde McGregor på en nylig pressekonference for at promovere Road House.

"Jeg har to kampe tilbage af min kontrakt. Forhandlinger er i gang. Når arbejdet med at promovere filmen er færdigt, når St. Patricks dag-festlighederne slutter, er det isolation og fokus og at arbejde sig mod en tilbagevenden til oktagonen."

Da han kun har to kampe tilbage i sin kontrakt, har der også været rygter om hans langsigtede fremtid.

For eksempel har den irske stjerne tidligere talt om at vende tilbage til bokseringen, hvis han kan få en kamp mod Manny Pacquiao eller Floyd Mayweather. Han er også åben for at tage en kamp mod en YouTuber såsom KSI eller Jake Paul.