Drake taber enormt beløb på UFC-bet

Af: Nicolai Busekist

|

21/01/2024 17:04

UFC
Drake har for vane at satse penge på store sportsbegivenheder. Og når han gør det, er det ikke småpenge, der bliver satset.

Mest læste i dag

Flere gange tidligere har Drake markeret sig ved at satse store beløb på sportsbegivenheder. Det har han gjort på alt lige fra El Clasico-kampe mellem Real Madrid og FC Barcelona til boksekampe med Jake Paul.

Selvom han hyppigt deler sine bets, er det bestemt ikke altid, at det går hans vej. Faktisk sker det så ofte, at det ikke går hans vej, at de sociale medier har skabt en trend, der har fået navnet 'Drake-forbandelsen'.

Og det begynder efterhånden at se ud til, at der faktisk er en smule hold i den. Tidligt søndag morgen dansk tid blev kampen mellem Sean Strickland og Dricus Plessis afgjort ved UFC 297.

Forud for denne kamp havde Drake besluttet sig for at satse intet mindre end 700.000 dollars på Strickland. Han skulle forsvare sin UFC-mellemvægtstitel for første gang, siden han vandt over Israel Adesanya sidste september ved UFC 293.

Det svarer til, at Drake satsede intet mindre end 4,7 millioner kroner. Hvis det var gået hans vej, havde det sikret ham en gevinst på 1.379.000 dollars, svarende til lidt over 9,4 millioner kroner.

Han delte selv sit bet på Instagram, hvor han afslørede, at han satsede sine penge på en sejr til Strickland. Desværre for den canadiske rapper, var det Du Plessis, der blev kåret som kampens vinder.

Det betyder, at den canadiske rapper har sagt farvel til mere end fire millioner kroner. Og det er langt fra første gang, at han har oplevet, at tingene ikke er gået hans vej.

Blandt andet satsede han også på, at Jake Paul ville vinde over Tommy Paul, da de to boksede i en stor kamp i Saudi-Arabien. Heller ikke her ramte han plet, hvorfor han mistede et stort beløb.

Det vurderes dog, at han har en formue på omkring 1,7 milliarder kroner. Derfor er der ingen fare for, at han kommer til at gå sulten i seng, selvom han tabte sit bet.