Michael Chandler med trist nyhed om Conor McGregor

Af: Nicolai Busekist

|

06/01/2024 10:00

UFC
Michael Chandler er kommet med en trist nyhed om Conor McGregor, som han forventes at skulle kæmpe mod.

Mest læste i dag

I næsten et år har der været rygter om, at Michael Chandler og Conor McGregor skal kæmpe mod hinanden, når sidstnævnte vender retur til UFC.

Selvom den irske stjerne har afsløret, at han selv forventer at vende retur den 29. juni i Las Vegas, har Chandler nu delt en trist nyhed.

Nytårsaften delte McGregor en video på de sociale medier, hvori han hævdede, at deres kamp er blevet planlagt til International Fight Week i Las Vegas den 29. juni. Konkret vil det ifølge The Sun finde sted ved UFC 302-begivenheden.

Men nu har Chandler afsløret, at der endnu ikke er kommet styr på en aftale. Der er nemlig ikke blevet skrevet under, og derfor er det ikke sikkert, at kampen faktisk bliver en realitet.

"Vi ved alle, at det aldrig er 100 procent officielt bekræftet, før vi rent faktisk træder ind i oktagonen," sagde han til ESPN.

"Men før det: Det er først officielt, når UFC kommer ud med det. Mit hold har været i kontakt med UFC. 29. juni er det, jeg forbereder mig på."

"Jeg har 100 procent tillid til, at jeg kæmper mod Conor McGregor den 29. juni. 29. juni river vi denne fyrs hoved af. Når det er sagt, er det en skør sport. Skader og sygdomme sker.

"Kampen finder faktisk ikke sted, før vi begge er i buret. En ting, jeg vil give McGregor kredit for: I hele hans karriere, har han nogensinde trukket sig fra en kamp, når han har accepteret den? Det har altid været en anden, der har trukket sig fra kampen."

Selvom der ikke er blevet skrevet under på en aftale endnu, forventer Chandler fortsat, at de skal i aktion den 29. juni. Intet er dog blevet bekræftet eller officielt meldt ud af UFC.