Conor McGregor udtaler sig om UFC-comeback

Af: Nicolai Busekist

|

01/10/2023 06:57

UFC
Der har i lang tid været spekuleret i, hvornår Conor McGregor ender med at vende retur til UFC.

Mest læste i dag

Den irske MMA-stjerne har ikke været i kamp i over to. Ikke nok med det, så er der ingen, der ved, hvornår han vender retur. Derfor har der på det seneste været spekuleret i, om han i det hele taget vender tilbage.

McGregor har været rygtet i kamp mod Michael Chandler, efter de har stået overfor hinanden som trænere i programmet 'The Ultimate Fighter'. Der har været forlydender om, at en sådan kamp skulle finde sted den 16. december i år.

Men UFC-boss Dana White har for nylig meldt ud, at det vil være Brit Leon Edwards' kamp mod Colby Covington, der bliver titelkampen for den sidste PPV-begivenhed i år.

På trods af dette, så har McGregor åbenbart fortsat forhåbninger om at kunne vende retur til oktagonen i år.

"Ja, jeg er på vej tilbage. På vej, på vej," sagde han til The Mirror.

"Jeg håber stadig på december," lød det også fra den irske verdensstjerne.

Desuden blev han også spurgt om, hvorfor hans kamp mod Chandler endnu ikke er blevet offentliggjort til december.

"Der er ikke sket noget. Det får fremad," lød svaret.

McGregor har ikke haft en fod inde i oktagonen, siden han brækkede sit ben i en kamp mod Dustin Poirier for over to år siden.

I de seneste måneder er han dog vendt retur til sin træning. Det har resulteret i en større kropsforvandling, hvorfor han sandsynligvis vil skulle gå ned i vægt, for at kunne kæmpe mod Chandler.

"Det er nært forestående. Det er nært forestående," sagde McGregor også om sit comeback.

UFC-fans venter derfor fortsat på en officiel udmelding om hans comeback. Tidligere på ugen slog Dana White dog fast, at han intet nyt har at sige i dette henseende.

"Jeg har intet nyt om nogen af disse fyre lige nu. Jeg har i et stykke tid sagt, at Conor skal kæmpe næste år. Hvis Chandler bliver sur, finder vi ud af noget," sagde han ifølge The Sun.