Conor McGregor melder ud efter aflyst comeback

Af: Nicolai Busekist

|

16/06/2024 15:35

UFC
Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Conor McGregor skulle have haft sit længe ventede comeback ved UFC 303, men det bliver ikke en realitet.

Mest læste i dag

Conor McGregor har delt en besked til sine fans, efter han er blevet tvunget til at trække sig fra den længe ventede kamp mod Michael Chandler ved UFC 303.

McGregor (22-6) og Chandler (23-8) skulle have mødt hinanden i hovedkampen ved den store begivenhed i Las Vegas. Det skulle have været den irske stjernes comeback-kamp, hvilket mange UFC-fans har ventet på i flere år.

Desværre for disse fans vil McGregors længe ventede tilbagevenden til oktagonen ikke finde sted den 29. juni. Hele kampen er nemlig blevet aflyst, da 'Notorious' har pådraget sig en skade i forbindelse med sin træningslejr. Derfor er han ikke i stand til at gennemføre kampen.

McGregor har delt en besked om sin beslutning om at udsætte kampen mod Chandler-kampen i et opslag på det sociale medie X.

"Meget svært at blive udelukket fra min planlagte comeback-kamp. Jeg fik en skade før pressemødet, der krævede mere tid til at hele, end jeg havde til rådighed. Beslutningen om at udsætte kampen blev ikke taget let, men blev taget i samråd med mine læger, UFC og mit team," skrev han i sit opslag.

"Mine fans og modstander fortjener mig på mit bedste til denne kamp, og vi når derhen! Tak for støtten. Jeg er ved godt mod og er sikker på, at jeg kommer tilbage."

Conor McGregor har ikke kæmpet siden juli 2021, hvor han blev besejret af Dustin Poirier (30-8) via TKO ved UFC 264. Den irske stjerne pådrog sig selvfølgelig et brækket ben i det nederlag og har været ude siden da.

Hvad angår Michael Chandler, kæmpede han sidst i november 2022 ved UFC 281, hvor han også tabte til Dustin Poirier. En ny dato for en kamp McGregor mellem Chandler er endnu ikke blevet annonceret af UFC.

UFC 303 bliver ikke aflyst, men den primære kamp bliver en titelkamp mellem Alex Pereira og Jiri Prochazka.