Boksefans er bekymrede: Træningsvideo med Mike Tyson forud for Jake Paul-kamp viser klart problem

Af: Nicolai Busekist

|

11/05/2024 17:23

Mike Tyson skal møde Jake Paul i en kontroversiel kamp denne sommer og har delt en række træningsvideoer for at vise, at han er i god form - men flere fans er ikke overbeviste.

Mest læste i dag

Boksefans mener, at de har identificeret et problem med Mike Tysons seneste træningsvideo, som han har delt i et led i sine forberedelser til en kamp mod Jake Paul.

Bokseverdenen summer af spænding, da legenden Tyson skal bokse mod Paul denne sommer. Det er en kamp, der har vakt stor opmærksomhed og nu officielt er godkendt som en professionel kamp.

Paul og Tyson skal mødes i en kamp med otte runder à to minutter iført 14 oz handsker. Det er et skridt op fra de sædvanlige 10 oz.

Når Tyson træder ind i ringen, vil han være 58 år og dermed næsten tre årtier ældre end Paul, og fans bekymrer sig om den tidligere mesteres velbefindende. Iron Mike har vist sin hastighed og kraft i små videoer, men skarpe fans har bemærket, at disse videoer kun er flygtige glimt af legenden i aktion.

En fan påpegede dette ved Tysons seneste video, hvor den erfarne bokser driller Paul med teksten: "Klar eller ej, her kommer jeg."

"Der er en grund til, at dette kun er seks sekunder langt," skrev en fan, mens en anden skrev: "De viser konsekvent Mike kaste slag i kun to eller tre sekunder ad gangen, før han stopper."

"Han ser godt ud, men en reel kamp vil ofte kræve mere af dig end det. Jeg ville elske at se noget sparring - hvis der er noget. Er han i form til at gå hårdt i otte runder, hvis det er nødvendigt? Eller har de i hemmelighed aftalt at tage det roligt med hinanden?" lød det fra en tredje.

"Redigeringen går hårdt," skrev en fjerde bruger for sjov, mens en femte bemærkede: "Kameraet gør også sit arbejde."

Flere fans gav også udtryk for deres bekymringer, hvor en bruger blandt andet skrev: "Bro, jeg elsker dig, men jeg tror ikke, det er klogt."