Mike Tyson svarer på, om kampen mod Jake Paul bliver hans sidste kamp

Af: Nicolai Busekist

|

16/05/2024 16:58

Boksning
Foto: Phillip Faraone/Getty Images
Foto: Phillip Faraone/Getty Images
Mike Tyson havde egentlig trukket sig tilbage fra professionel boksning, men til sommer vender han tilbage til ringen.

Mest læste i dag

Mike Tyson har en yderst kontroversiel kamp foran sig mod Jake Paul og er nu blevet spurgt, om han har til hensigt at fortsætte med at kæmpe efter denne kamp.

Denne kamp er blevet meget omtalt af flere forskellige årsager. Legenden 'Iron Mike' gør sig klar til et comeback mod den unge bokser den 20. juli i Arlington, Texas. Kampen vil blive vist live på Netflix, hvorfor alle abonnenter kan se med.

Tyson, som vil være 58 år, når han træder ind i ringen, trak sig tilbage for næsten 20 år siden. Han stod dog over for den anden legende, Roy Jones Jr, i en opvisningskamp i november 2020, som endte uafgjort.

Den kommende kamp blev oprindeligt tænkt som en opvisningskamp, men tilsyneladende var det Tyson, der pressede på for at gøre det til en professionel kamp, og sådan blev det. Ingen af dem vil bære hovedbeskyttelse, og den vil blive udkæmpet med runder á to minutter, da Tyson har påstået, at det vil føre til mere action.

Dog har Tyson også fremsat en chokerende påstand denne uge om, at hans krop gør ondt, og han er tidligere blevet set gå med en stok på grund af rygproblemer. Man siger dog, at det sidste, en bokser mister, er hans slagkraft. Og er der noget, som den frygtindgydende Tyson altid havde i rigelige mængder, så var det slagkraft.

I forbindelse med en pressekonference forud for kampen, er han blevet spurgt, om han vil kæmpe igen efter denne.

"Hey, det har været ret sjovt. Måske gør vi det igen, ja," lød det fra ham i et klip fra Netflix.

Han blev derefter spurgt, hvem han kunne tænke sig at møde næste gang og gav et kort svar, der antyder, at han er fuldt fokuseret på den næste kamp.

"Kan jeg tage mig af Jake først, tak?" svarede ham.

Ved samme begivenhed er der en stor rematch mellem Katie Taylor og Amanda Serrano om den ubestridte letvægtstitel, mens Darren Till også er blevet tilføjet i sin boksedebut mod Julio Cesar Chavez Jr, der er søn af bokselegenden Julio Cesar Chavez.