Jonas Vingegaard bliver udfordret: Danskerduel i vente

30/03/2024 10:50

|

Nicolai Busekist

Foto: photofort 77 / Shutterstock.com
Den danske stjerne kan se frem til at få konkurrence fra sin landsmand, som naturligvis skal vise sig fra sin bedste side, hvis han vil vinde.

Mest læste i dag

Mandag starter Baskerlandet Rundt. Her er Jonas Vingegaard blandt de ryttere, der stiller til start. Han er dog ikke den eneste dansker, der skal være med, og han er ikke den eneste dansker, der går efter den samlede sejr.

På det sociale medie X er det nemlig blevet meldt ud, at han kommer til at få konkurrence fra Lidl-Trek, der stiller med danske Mattias Skjelmose som kaptajn. Derfor kommer han også til at kæmpe med om den samlede sejr i det spanske løb.

Her kan han se frem til at få god støtte med. Blandt andet får han hjælp af den tidligere Giro d'Italia-vinder Tao Geoghegan Hart. Hertil har han også den rutinerede klatrer i Bauke Mollema med sig.

Derfor er der ikke nogen tvivl om, at Lidl-Trek har i sinde at sætte hårdt ind på at overgå Vingegaard, og dermed at vippe ham af pinden. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det ikke bliver nemt, da han er forsvarende mester af det spanske løb.

Løbet starter mandag og slutter søndag, men inden de kan køre over stregen for sidste gang, venter der en masse højdemeter i det baskiske terræn.

Det er naturligvis værd at slå fast, at Vingegaard er klar favorit til at løbe med den samlede sejr. Han kan dog også se frem til at få konkurrence fra ryttere som Primoz Roglic og Remco Evenepoel.