Mads Pedersen bekræfter fantastisk nyhed

29/03/2024 21:32

|

Nicolai Busekist

Foto: Bob Cullinan / Shutterstock.com
Den danske stjerne har bekræftet en god nyhed, da der på det seneste har været tvivl om ham.

Mest læste i dag

Mads Pedersen er alligevel i stand til at stille op i Flandern Rundt på søndag. Den danske vinder af Gent-Wevelgem er inkluderet på Lidl-Trek holdet til det ikoniske løb, men han er ikke fuldt restitueret efter sit hårde styrt i Dwars door Vlaanderen.

"At vinde Flandern Rundt eller Roubaix, og jeg skal vælge én? Med den form jeg er i, går jeg 100 procent efter Roubaix. Så er jeg måske kommet mig lidt mere," sagde han ifølge Sporza.

"Heldigvis kan jeg sove på ryggen, og søvnen er så god som den kan være. Åh, det er som det er. Efter sådan et styrt klæber dine sår sig til dit undertøj og dine lagener. Det er en smerte i røven. Man kommer sig ikke på et par dage. Jeg bliver nødt til at køre med en anden tankegang. For at vinde Flandern, skal man være 100 procent, og det er jeg ikke. Men på den anden side: alt er muligt, selvom alt skal gå min vej."

Jasper Stuyven deltager ikke i Flandern Rundt på grund af hans skade på kravebenet. Den 31-årige belgier styrtede hårdt i Dwars door Vlaanderen, ligesom Wout van Aert og Pedersen. Den 28-årige Pedersen vil få støtte af Tim Declercq, Daan Hoole, Jonathan Milan, Toms Skujins, Edward Theuns og Otto Vergaerde.

Pedersen synes, det er 'så ærgerligt', at hans makker Stuyven ikke kan være ved starten.

"Han havde fundet sin gode form igen. Han fortjente ikke at ende på jorden på den måde. Ligesom Wout (van Aert, red.), for øvrigt. Vi vil savne Jasper. Det ville ikke være klogt at skifte vores strategi nu. Vi har fundet en god rytme og nyder aggressivt ræs," sagde han.

"Det ville være en fejl at holde tilbage nu, selvom det ikke er op til mig at bestemme vores taktik. Det er op til holdledelsen. Men jeg tror, det er usandsynligt, at vi bare vil sidde tilbage og se andre tage styringen. Selvom det ikke bør være overskriften, ville jeg blive overrasket, hvis vi ikke spillede en aktiv rolle."