Mads Pedersen har en klar plan efter ny triumf

10/02/2024 10:27

|

Nicolai Busekist

Foto: Bob Cullinan / Shutterstock.com
Mads Pedersen har fået en rigtig god start på denne sæson, hvor han næsten ikke har været til at stoppe.

Mest læste i dag

De må være glade for Mads Pedersen hos Lidl-Trek. Den danske stjerne har fået en rigtig god start på denne sæson, hvor det er blevet til flere sejre.

Fredag vandt han første etape i Tour de la Provence, hvilket han endda gjorde i overlegen stil. Han var først over stregen efter en lang spurt på vejene i Frankrig, der bar præg af det våde vejr.

Derfor kan han nu glæde sig over at have vundet hele fire sejre i denne sæson. I Tour de la Provence var det hans anden sejr, da han også vandt løbets prolog. Efter løbet havde den danske stjerne kun ros tilovers for resten af holdet.

"Holdet gjorde et fantastisk stykke arbejde i dag, og jeg er virkelig stolt af dem. Vi prøver at gøre det samme i morgen," skrev holdet på vegne af Pedersen på X ifølge TV 2 Sport.

Her gjorde han det også klart, at han ikke har i sinde at give slip på sin førertrøje. Når han lørdag skal ud på næste etape, vil han derfor give alt, hvad han har, så han kan holde fast i førertrøjen.

"Vi er her for at beholde førertrøjen, og det er vores plan igen i morgen," sagde han.

Den danske stjerne er den klare favorit til at løbe med den samlede sejr. Det franske løb bliver kørt over tre etaper, hvorfor sidste etape bliver kørt søndag. Inden da skal Pedersen og resten af feltet dog ud på en kuperet etape lørdag.

Efter en god start på sæsonen, kan han se frem mod en række store løb. Blandt andet er det planen, at han skal jage monumenter i brostensklassikerne. Hertil er han igen udtaget til Tour de France for Lidl-Trek.