Positiv Kasper Asgreen har store forventninger til sæsonen

11/02/2024 17:31

|

Nicolai Busekist

Foto: Tim van Wichelen - Pool/Getty Images
Kasper Asgreen er meget positiv forud for 2024-sæsonen, som han kan se frem til at tage hul på inden længe.

Mest læste i dag

Kasper Asgreen havde en god sæson sidste år, hvor han blandt andet vandt en etape i Tour de France. Det er noget, som han har i sinde at bygge videre på i denne sæson.

Derfor er han også meget positiv forud for sæsonen, og det er tydeligt at mærke, at hans selvtillid er helt i top. Han har nemlig givet udtryk for, at han selv forventer at kunne køre lige op med de helt store stjerner.

Det fortæller han i et interview med det hollandske cykelmedie In De Leiderstrui. De har talte med den danske cykelrytter, da han inden længe tager hul på klassikersæsonen

"Når jeg er i topform, så kan jeg konkurrere med de allerbedste," lyder det fra en meget selvsikker Asgreen.

Han har da også flere gange bevist, at han er i stand til netop dette. Derfor har han ikke grund til at tro andet. Og han er naturligvis også nødt til at have denne tro på sig selv, hvis han skal have en chance for at levere gode resultater.

I 2023 blev det til en 7.-plads i Flandern Rundt, mens han var nødt til at udgå af Paris-Roubaix efter et styrt. I juli viste han igen sit høje niveau, da han var først over stregen på 18. etape i Tour de France.

"Sidste år var jeg stadig på vej tilbage efter en skade. Efter min sejr i Touren følte jeg, at jeg lagde den periode bag mig og så frem med en helt anden optimisme. Jeg er motiveret for at tage kampen op mod toprytterne igen," siger Asgreen.