Chelsea kigger på tidligere Liverpool-emne

13/02/2024 07:14

|

Nicolai Steinicke

Foto: Shutterstock
Chelsea kigger på endnu en signing.

Mest læste i dag

Den unge angriber fra Athletic Bilbao, Nico Williams, har vakt opmærksomhed i Spanien og er tidligere blevet scoutet af Liverpool. Nu er det Chelsea, der sigter efter at hente den tidligere Liverpool-mål, som rapporteret er blevet scoutet af Chelsea.

Williams, som er den yngre bror til Iñaki Williams, der også spiller på Bilbao-holdet, har udviklet sig imponerende de seneste år og er ved at blive en stærk ung angriber.

Den 21-årige har gjort sig bemærket med fem mål og 10 assists, hvilket hjælper hans hold med at kæmpe om kvalifikation til Champions League, da de ligger på femtepladsen i La Liga. Derudover fører de også 1-0 mod Atletico Madrid i deres Copa del Rey-semifinale. Det skriver Liverpool World.

Liverpool har tidligere været forbundet med Williams, og rapporter i december hævdede, at deres interesse ville aftage, da han underskrev en ny aftale med klubben indtil 2027. Flere klubber er blevet sat i forbindelse med et skifte, og han betragtes bestemt som et 'hot prospect' i verdensfodbolden.

Nu er det Chelsea, som rapporteret har sendt spejdere for at se den unge spanier i aktion, ifølge Fabrizio Romano. "Arsenal har også sendt deres spejdere for at følge Nico Williams fra Athletic Bilbao adskillige gange, og det samme gælder for Chelsea, da de inkluderede ham på listen sidste sommer," sagde Romano. "Løbet er helt åbent, og intet er avanceret med nogen af klubberne indtil videre. Han ville være fantastisk i Premier League efter min mening – en fysisk og teknisk spiller; meget god."

Det, der gør den potentielle overgang interessant, er det faktum, at han angiveligt har en frikøbsklausul på £43 millioner, hvilket ville være en rimelig pris for en stigende stjerne. Det giver interesserede hold en fast pris at arbejde med, og det vil helt sikkert være et fristende beløb for Englands elite at overveje.

Som det ser ud nu, befinder Williams sig blandt de top fem U-21 spillere med flest målbidrag i Europas top fem ligaer denne sæson, og han er et målbidrag fra at matche sidste sæsons indsats, selvom han har spillet 16 kampe færre. Hans driblinger og løb er blandt de bedste i Europa, og han står som en fremtidig mulighed for at blive en stjerne på vingen hos en top Premier League-klub.