Bliver spurgt hele tiden: Carlo Ancelotti nægter at tale om det

12/02/2024 09:06

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Det er noget, som han bliver spurgt om igen og igen. Alligevel nægter han at tale om det.

Mest læste i dag

På det seneste har der været rigtig mange rygter om det. Derfor er det også noget, som Real Madrid-træner Carlo Ancelotti hyppigt er blevet spurgt om af pressen.

Hver gang har han nægtet at svare på det, og det samme var tilfældet, da Real Madrid lørdag aften vandt over Girona.

På et pressemøde efter kampen måtte Ancelotti igen forholde sig til de mange rygter om, at Kylian Mbappé er på vej til Madrid. Det var dog ikke meget, den italienske træner havde at sige om det emne.

"I bliver ved med at spørge mig om en spiller, der spiller for et andet hold," sagde Ancelotti ifølge FanNation Futbol.

På trods af, at Ancelotti ikke vil tale om, tyder meget på, at Mbappé er på vej til Madrid. Senest har transferjournalist Fabrizio Romano meldt, at de skulle være kommet tættere på en aftale.

Det er dog ikke første gang, at der har været meldinger om dette, hvor Mbappé til sidst har truffet en anden beslutning. Det skete, da han sidst havde kontraktudløb med PSG, hvor Madrid var ivrige efter at hente ham.

I sidste ende besluttede han sig for at skrive under på en ny kontrakt med PSG, hvilket den franske klub håber på at kunne lokke ham til at gøre igen. For at få ham til at gøre dette, er de parat til at betale ham hele 1,2 milliarder kroner over to år, skriver Le Parisien.

Derfor er det svært at spå om, hvad udfaldet af sagaen ender med at blive. Meget tyder dog på, at Mbappé endelig føler sig klar til at forlade Paris.

Han har også været sat i forbindelse med en række andre klubber, herunder Chelsea og Liverpool. Det virker dog mest sandsynligt, at det ender med at skifte til La Liga.