Real Madrid med dårlige nyheder om Jude Bellingham

11/02/2024 19:34

|

Nicolai Busekist

Foto: Marta Fernandez Jimenez / Shutterstock.com
Real Madrid har delt dårlige nyheder om Jude Bellingham, som har været en af de helt store stjerner for holdet i denne sæson.

Mest læste i dag

Det har vist sig at være en stor succes for Real Madrid at hente Jude Bellingham i Borussia Dortmund forud for denne sæson.

Den spanske klub betalte 103 millioner euro, svarende til cirka 770 millioner kroner for ham. Ikke nok med, at han har leveret stor værdi på banen, så er hans estimerede værdi også meget højere.

Ifølge Transfermarkt har han nu en værdi på 160 millioner euro, hvilket er nok til at gøre ham til en af de mest værdifulde spillere i hele verden. Dette svarer til næsten 1,2 milliarder kroner.

Den engelske stjerne var igen i aktion, da Real Madrid lørdag aften spillede mod Girona. Her stod han for at score to mål, men han humpende måtte forlade banen, hvilket ikke var gode nyheder for Real Madrid.

Det er endnu et hårdt slag for Carlo Ancelotti og co., der generelt har været meget hårdt ramt af skader i denne sæson. For nu er Bellingham også blevet tilføjet til den efterhånden lange skadesliste i den spanske klub.

Efter kampen har Real Madrid på sin hjemmeside ganske kort meldt ud om Bellinghams skade. Her lyder det, at han har en forstuvet ankel af høj grad.

De har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår de forventer, at han kan vende retur til banen. De skriver derimod, at det videre forløb skal vurderes, før de vil være i stand til at komme med noget nyt.

Det ser dog ud til, at Ancelotti kommer til at undvære en af sine helt store stjerner i jagten på La Liga-triumfen.