Ekspert: Så mange kampe har Erik ten Hag til at redde sit job

Af: Jesper Bengtson

|

05/12/2023 13:46

Fodbold
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Ifølge Arsenal-legenden bliver de kommende kampe meget afgørende for hans fremtid.

Mest læste i dag

Erik ten Hag, der er cheftræner for Manchester United, står over for en skæbnesvanger periode, som kan komme til at betyde meget for, hvorvidt han skal stå i spidsen for Manchester-klubben fremover.

Det skriver The Mirror.

Det britiske medie skriver videre, at den hollandske træner, står over for tre meget vigtige kampe, der netop kan forme hans fremtid på Old Trafford.

På onsdag byder 'De Røde Djævle' Mauricio Pochettinos Chelsea velkommen, og allerede i weekenden skal de i aktion igen, når de tager imod Bournemouth.

Efter de to Premier League-kampe venter et afgørende Champions League-opgør mod det allerede kvalificerede Bayern München.

Ekspert udelukker ikke fyring

Selvom tre point mod Bayern måske ikke er nok til at sikre avancement til knockout-fasen, mener Arsenal-legenden Paul Merson, at Ten Hag mister sit job, hvis holdet taber alle tre kampe.

"Hvis de taber til Chelsea, Bournemouth og Bayern, kan jeg ikke se, hvordan Ten Hag beholder sit job," siger Paul Merson og påpeger, at det ikke er sikkert, at hollænderen står i spidsen for mandskabet, når de skal møde Liverpool den 17. december.

Når det så er sagt, så mener Paul Merson at Manchester har gode chancer for at vise sig frem i de kommende kamp. Her peger han på defensive sårbarheder hos Chelsea og det faktum, at Bayern München allerede er sikret førstepladsen i puljen.

Ten Hag er ved godt mod

Efter nederlaget til Newcastle bekræftede den hollandske manager, at der skulle rettes op på tingene, men påpegede samtidig, at det er noget, holdet har gjort før:

"Vi er nødt til at rette op på det her. Vi er modstandsdygtige, og vi kan gøre det. Vi har tidligere reageret positivt efter nederlag, og vi skal komme tilbage til en god stime i Premier League."