Erling Haaland rasende efter kontroversiel dommerbeslutning

Af: Nicolai Busekist

|

04/12/2023 11:00

Erling Haaland var rasende på kampens dommer, og han fortsatte med at udtrykke sin utilfredshed på de sociale medier.

Mest læste i dag

Den norske Manchester City-stjerne var slet ikke tilfreds med Simon Hooper, der var dommer i opgøret mellem Manchester City og Newcastle lørdag aften.

Hvad Haaland var vred over, var en meget kontroversiel beslutning fra Hooper. Det betød, at Jack Grealish blev nægtet en chance for at score en sen vinder i kampen, der endte 3-3.

Ved stillingen 3-3 blev Haaland fældet, men kampen fik lov til at spille. Det udnyttede han og sendte en lang bold i dybden til Grealish, der derfor stod i en 1v1-situation. 

Kort tid efter, at Grealish modtog bolden, valgte Hooper dog at fløjte. Det blev naturligvis ikke modtaget godt hos Haaland og co., der straks løb hen mod Hooper for at beklage sig over det.

Især Haaland var tydeligt vred over det, da han råbte Hooper. Det fik dog ikke kampens dommer til at lave om på sin beslutning. Derimod stod han ved sin beslutning, hvilket betød, at kampen endte uafgjort med stillingen 3-3.

Derfor var der bestemt ikke glæde at spotte hos City-spillerne, da de forlod banen, da det var deres tredje kamp i træk uden sejr. Især Haaland var rødglødende, da han forlod banen efter kampen.

Tilsyneladende havde han svært ved at slippe sin utilfredshed med den kontroversielle beslutning. Derfor valgte han at dele et opslag på det sociale medie X, hvor han gav udtryk for sin utilfredshed med en kort besked: 'Wtf'.

Efter søndagens opgør mod Tottenham befinder City sig på en 3.-plads i Premier League, mens Arsenal ligger i toppen af tabellen.

Tottenham, der er kommet godt fra start i denne sæson, ligger i skrivende stund på en 5.-plads med tre point op til City. Desuden er der yderligere tre point op til Arsenal på 1.-pladsen.