Lionel Messi overrasker med udmelding: Det forholder sig omvendt

Af: Nicolai Busekist

|

03/12/2023 15:00

Lionel Messi er kommet med en meget overraskende udmelding, som de færreste havde regnet med at skulle høre.

Mest læste i dag

Lionel Messi har for nylig deltaget i et stort interview med den argentinske tv-kanal Star+. I denne forbindelse har han udtalt sig om en lang række emner.

Blandt andet har han for første gang udtalt sig om fejden mellem ham og Robert Lewandowski. I denne forbindelse har han slået fast, at alt er godt mellem dem. Han bekræftede dog, at der var en fejde mellem dem på et tidspunkt.

Det er dog ikke alt, hvad han har åbnet op omkring. Den argentinske stjerne har også afsløret, at han ikke vil afvise at deltage i VM i 2026. Her bliver det afviklet i USA, Canada og Mexico, og han vil være 39 år gammel.

Det er kommet som en stor overraskelse, at han har meldt ud, at han ikke vil afvise at deltage i endnu et VM. Forud for VM i Qatar gjorde han det nemlig meget klart, at det ville være hans sidste, men nu har piben fået en helt anden lys.

"Jeg kan ikke 100 procent sige, at jeg ikke vil være der, for alt kan ske," siger han til den argentinske tv-kanal.

Samtidig siger han, at han er ved at nå en alder, hvor man normalt ville begynde at trække sig tilbage. Til trods for dette, så er han åben for at spille mere fodbold.

"Jeg er ved at nå en alder, hvor det ville være normalt at sige, at jeg ikke kommer til at være der. Efter VM så det ud til, at jeg ville stoppe, men det forholder sig omvendt. Jeg vil være mere involveret end nogensinde," siger han.

Messi spiller i dag i Inter Miami i MLS, som han skiftede til på en fri transfer, da hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløb denne sommer.