Manchester United vil hente PL-stjerne som konkurrence til Rasmus Højlund

Af: Nicolai Busekist

|

02/12/2023 11:00

Fodbold
Foto: Michael Steele/Getty Images
Foto: Michael Steele/Getty Images
Rasmus Højlund har ikke fået den bedste start i Manchester United, og derfor vil de hente konkurrence til ham.

Mest læste i dag

Det forventes, at Manchester United inden årsskiftet offentliggør, at 25% af klubbens anparter er blevet solgt til INEOS-rigmanden Sir Jim Ratcliffe. I denne forbindelse forventes det, at der vil blive hentet nye spillere.

Der skulle især være interessere i at hente en ny angriber, der kan give konkurrence til Rasmus Højlund. Den danske angriber blev hentet til klubben fra Atalanta til over 560 millioner kroner denne sommer, men har fået en sløj start i Premier League.

Indtil videre har han spillet ni kampe i den bedste engelske række, uden at score et eneste mål. Til gengæld har han haft større succes i Champions League, hvor det er blevet til fem mål.

Sir Jim Ratcliffe mener, at der bør være fokus på at hente engelske spillere til klubben. Desuden ønsker han også at tage et nærmere kig på klubbens infrastruktur, der trænger til en overhaling.

Ifølge Daily Mail har dette medført, at han kigger i retning af Brentford-angriber Ivan Toney. Den britiske rigmand mener, at han er et godt match til Old Trafford-klubben. Derfor ønsker han at hente ham allerede i januar, hvis det kan lade sig gøre.

Brentford siges at være åbne for at sælge ham, men vil gerne holde fast i ham resten af sæsonen. Manchester United er dog ikke ene om at have et godt øje til ham, da der også er interesse fra både Chelsea og Arsenal.

Bliver Ivan Toney hentet til klubben, kan det få konsekvenser for Rasmus Højlund. I værste fald kan det medføre, at han mister sin startplads under Erik ten Hag. Derfor kan det vise sig at være afgørende for den 20-årige dansker, at han i den kommende tid begynder at score mål i Premier League.