Michael Laudrup langer ud efter Rasmus Højlund: Det skal han forstå

01/12/2023 11:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
Rasmus Højlund har ikke fået den bedste start i Manchester United, hvilket nu har medført kritik fra Michael Laudrup.

Mest læste i dag

Danske Rasmus Højlund har ikke haft den store succes i Premier League, efter sit skifte til Manchester United. Han har fået spilletid i ni kampe, men har fortsat ikke scoret et eneste mål.

Hans manglende mål er begyndt at blive et tema i engelsk presse. Det skyldes, at han formår at komme frem til chancer, men han får ikke udnyttet dem. Derfor er der også blevet stillet spørgsmålstegn ved den 20-årige danskers målfarlighed.

Og nu har han også fået hårde ord med på vejen fra en af Danmarks helt store legender: Michael Laudrup. Den tidligere FC Barcelona- og Real Madrid-spiller har i studiet på TV3+ sendt en klar advarsel til Højlund.

"Han spiller i Manchester United. Han spiller ikke i en eller anden bundklub, hvor det er fint, hvis han scorer hver tredje eller fjerde kamp. Han skal forstå, at han er i Manchester United. Han skal til at score i Premier League," sagde Laudrup ifølge PLBold.

Han understregede også, at det ikke er nok, at han arbejder hårdt og skaber chancer. Han er nødt til at score må, da det ellers vil resultere i kritik. Og spiller man i en af de største klubber i Europa, er kritikken ofte både hurtigere og hårdere.

Laudrup gjorde det også klart, at han håber, at Højlund får succes i den engelske klub.

"Jeg under ham virkelig at få succes, og det har han haft i Champions League. Men vi ved også, hvordan det fungerer i de store klubber. Hvis målene ikke kommer, sidder der nogle ejere og siger, at vi skal have en ny. Og så betaler man 500 millioner for en anden spiller," sagde han.

I Champions League er det gået bedre for den danske angriber. Her er det indtil videre blevet til fem mål.