Kasper Hjulmand melder ud: Selvfølgelig er der en mulighed

Af: Nicolai Busekist

|

05/12/2023 13:00

Kasper Hjulmand kan glæde sig over, at Danmark skal til EM næste år, selvom holdets præstationer har været middelmådige under EM-kvalifikationen.

Mest læste i dag

Der er over et halvt år til, at der bliver spillet EM i Tyskland. Derfor er der også en mulighed for, at nye spillere kan slå igennem og få en plads i truppen.

Naturligvis er Hjulmand endnu ikke begyndt at udtage sin trup. Derfor har han også åbnet døren på klem for, at yngre spillere kan sikre sig en plads.

Det fortæller han på et pressemøde, der blev afholdt inden udtrækningen, der fandt sted lørdag.

"Der er selvfølgelig en kerne, som vi håber, kommer godt igennem, får spilletid og ikke bliver skadet, når vi kommer frem til maj. Men jeg ved af erfaring, at det er sjældent, vi har alle til rådighed," siger han ifølge B.T.

"Selvfølgelig er der mulighed for danske spillere, der brager igennem. Der kommer til at være mega hård konkurrence om de 23 pladser, og der er er bestemt noget at spille for. Der er mulighed for at brage et godt halvt år af og komme med."

Hvis man som spiller formår at blive udtaget til truppen til EM, kan man se frem til kampe mod Slovenien, England og Serbien. Disse kampe bliver spillet i henholdsvis Stuttgart, Frankfurt og München.

Hjulmand har meldt ud, at det bliver vigtigt at komme godt fra start. Derfor ser han det også som værende vitalt, at de formår at vinde over Slovenien, som de møder i den første kamp.

Slutrunden bliver skudt i gang den 14. juni, hvor den første kamp bliver spillet i München. En måned senere bliver finalen spillet i Berlin.