Jacob Neestrup har klar plan for kamp mod Manchester City

13/02/2024 10:07

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images
FC København skal tirsdag aften forsøge at vinde over Manchester City i ottendedelsfinalen i Champions League.

Mest læste i dag

Det bliver ikke nemt for FC København at få succes, når de tirsdag aften skal spille mod Manchester City. Det har FCK-træner Jacob Neestrup ikke det store problem med at indrømme, da han ved, at det bliver en svær opgave.

Omvendt tror han også på, at der er en chance for, at de rent faktisk kan drille det engelske mandskab. Det har de tidligere bevist, at de er i stand til, hvorfor Neestrup håber på at kunne gentage det.

Hvis det skal blive en realitet, så er der behov for at levere på højeste niveau. Neestrup mener selv, at City på nuværende tidspunkt er det bedste hold i verden, hvorfor han er nødt til at være realistisk.

Det siger han ifølge Ritzau på et pressemøde forud for kampen. I denne forbindelse udtaler han også, at han håber på at kunne besvare det høje pres fra City med skarpe kontraangreb.

"Realistisk set ved vi, at Manchester City kommer til at have bolden en del mere end os, men jeg håber, at der kommer til at være en vekselvirkning i det," siger han.

"Jeg håber, at når vi står lavt, at vi kan skyde til dem på omstillinger, som vi var gode til i gruppespillet. Vi skal også have vores perioder på bolden, som vi også havde mod Bayern München to gange eller i Istanbul eller på Old Trafford."

Han siger også, at de er nødt til at acceptere, at de kommer til at spille mod et hold, der er 'ekstremt afklaret og systematisk i sit spil'. Alligevel håber han på, at det bliver muligt for FCK-mandskabet at presse lidt den anden vej.

Det er kun anden gang i klubbens historie, at FCK har spillet sig frem til en plads i ottendedelsfinalen i Champions League. Første gang var i 2010/11-sæsonen, hvor de blev slået ud af Chelsea.