Kasper Hjulmand melder ud om Andreas Christensen inden Serbien-kampen

Af: Jesper Bengtson

|

25/06/2024 15:45

Fodbold
Foto: David Ramos/Getty Images
Hjulmand sætter nu ord på AC's situation.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen tvivl om, at Kasper Hjulmand er vild med Andreas Christensen.

Og på mandagens pressemøde gjorde Hjulmand det klart, at den danske forsvars-stjerne er uundværlig:

"Han kører på. Han får ikke lov at komme ud," sagde han til TV 2 SPORT med et smil, som om 'AC' havde fået en energidrik for meget.

Men lad os ikke glemme, at selv superhelte har brug for en pause. Indtil EM var Christensen nemlig i farezonen for overophedning.

Efter en sæson i FC Barcelona, hvor han sjældent spillede fuld tid, var hans tilstand noget bekymrende. Hans sidste fulde kamp før EM var helt tilbage i marts, da Barcelona slog Mallorca 1-0.

Men ved EM lader det ikke til, at han har været upåvirket og dermed spillet fuld tid. Først mod Slovenien og derefter mod England.

Alle er klar

Hjulmand kunne ikke være mere tilfreds med truppens tilstand, hvilket også giver rig mulighed for alternative opstartsmuligheder i aftenens kamp mod Serbien.

"Vi er i en rigtig god situation, for alle spillere er klar. Det er ikke nemt at pege på startopstillingen, og det er godt for holdet. Der er mange spillere, som byder sig til, og der er forskellige kvaliteter i truppen," tilføjede landstræneren.

Med Andreas Christensen og en trup i topform er Danmark klar til næste udfordring.

Fansene kan glæde sig til at se deres helte i aktion mod Serbien, hvor Hjulmands mænd vil gøre alt for at fortsætte deres EM-eventyr.