Kylian Mbappe målløs efter offentlig fornærmelse fra PSG-boss Luis Enrique

01/04/2024 15:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Xavier Laine/Getty Images
Kylian Mbappe forventes at forlade PSG efter denne sæsnon. Han havde endnu et opgør med Luis Enrique, da de mødte Marseille i Le Classique søndag.

Mest læste i dag

Kylian Mbappe var rasende, da PSG-træner Luis Enrique skiftede ham ud efter 64 minutter i deres 2-0-sejr over Marseille.

Den franske superstjerne var anfører for Ligue 1-klubben på Orange Velodrome til Le Classique søndag aften. Men med PSG i front og en mand i undertal valgte Enrique at tage angriberen ud til fordel for Goncalo Ramos.

Mbappe var tydeligt chokeret over beslutningen og trak på skuldrene, da han så sit nummer på tavlen. Franskmanden rynkede sit ansigt, mens han gik fra banen. Det skriver Mirror

Efter at have givet high-fives til det meste af bænken, gik Mbappe direkte ned i tunnelen med Ousmane Dembele. Enrique forsvarede ivrigt sin beslutning efter slutfløjtet og insisterede på, at han ikke ville undskylde.

"Det er den samme sang hver eneste uge. Den samme sang. Det er så kedeligt. Jeg er træneren, og jeg træffer beslutninger hver dag og hver uge. Jeg vil gøre det samme indtil min sidste dag i Paris," sagde han til Prime Video Sport.

"Jeg prøver altid at finde den bedste løsning for mit hold. Jeg mener, at jeg har ret. Selv hvis du ikke forstår det, er det mig ligegyldigt. Det er mig fuldstændig ligegyldigt. I dag lavede vi for mange fejl. Det er en del af fodbold, som vi må acceptere og gå videre."

Mbappe virkede dog tydeligt utilfreds og lagde et gådefuldt billede på Instagram af sig selv med ryggen til kameraet. Opdateringen havde ingen tekst, og Mbappe udtalte sig ikke til medierne.

Før han blev skiftet ud, var PSG allerede nede på 10 mand, fordi forsvarsspiller Lucas Beraldo blev udvist for at fælde Pierre-Emerick Aubameyang.