Legende går i flæsket på Erling Haaland: 'Hans bundniveau er så dårligt'

01/04/2024 19:03

|

Nicolai Busekist

Foto: James Williamson - AMA/Getty Images
Erling Haaland har fået hårde ord med fra en sand legende. Derfor er det bestemt ikke rar læsning for den norske stjerne.

Mest læste i dag

Hvis Erling Haaland har brugt sin mandag morgen på at læse nyheder, er han måske blevet mødt af nogle kedelige overskrifter.

Det er nemlig ikke dem alle, der er gået positivt til værks, hvad angår hans præstation. Den norske stjerne har nemlig fået en del kritik for sin præstation mellem Manchester City og Arsenal.

En af dem, der har været efter Haaland, er den irske legende Roy Keane. Han er kendt for at være en mand, der ikke holder sig tilbage. Det har han bevist igen, da han har været meget hård i sin kritik af Haaland.

I søndagens nedtaktstudie på Sky Sports, hvor Keane er tilknyttet som ekspertkommentator, var han hurtig til at lange voldsomt ud efter Haaland. Hans kritik gik i høj grad på, at den unge nordmand har et meget lavt bundniveau.

"Hans bundniveau er så dårligt. Og det er ikke kun i dag (søndag, red.)," sagde han, og fortsatte:

"Foran mål er han den bedste i verden, men hans bundniveau og generelle spil... Hvor er det dårligt. Det skal han simpelthen forbedre. Han lignede nærmest en League Two-spiller. Sådan så jeg ham i dag."

Hverken City eller Arsenal formåede at levere en god præstation søndag aften. Derfor endte kampen også helt uforløst, da der ikke blev scoret et eneste mål i opgøret.

Det betyder, at det nu er Liverpool, der er helt i top i den bedste engelske række. De har 67 point i skrivende stund, hvorfor de har hhv. to og ét point ned til Arsenal og City.