Lionel Messi kan få tidligere Barcelona-holdkammerat til Inter Miami

28/02/2024 07:43

|

Nicolai Steinicke

Der er allerede en lille koloni af tidligere Barcelona spillere i Miami, men det kan fortsætte.

Mest læste i dag

Lionel Messi kunne angiveligt blive genforenet med endnu en tidligere Barcelona-holdkammerat hos Inter Miami.

Tilbage i sommeren 2023 forlod Messi europæisk fodbold til fordel for Major League Soccer, efter at have forladt Paris Saint Germain til fordel for Inter Miami.

Siden da har Messi lavet i alt 16 optrædener på tværs af alle konkurrencer, hvor han har scoret 12 mål.

Den argentinske legende er også blevet genforenet i Miami med tre af hans tidligere Barcelona-holdkammerater, Sergio Busquets, Jordi Alba og Luis Suarez. Det skriver Sportbible.

Det er blevet rapporteret, at Inter Miami kunne bringe endnu en af Messis tidligere holdkammerater til klubben.

Ifølge AS er den tidligere Liverpool- og Barcelona-spiller Philippe Coutinho blevet sat i forbindelse med et skifte til MLS.

Ud over Inter Miami er det blevet påstået, at LA Galaxy også er interesseret i den brasilianske midtbanespiller.

Coutinho spiller i øjeblikket for den qatarske klub Al Duhali på lån fra Premier League-klubben Aston Villa.

Da han for nylig talte om sin fremtid, sagde den 31-årige til det spanske nyhedsmedie SPORT: "Jeg tænker kun på øjeblikket. Jeg vil have det godt, forberede mig godt, spille gode kampe, nyde fodbolden. Vi ved aldrig, hvad der vil ske i fremtiden.

Mit navn optræder altid i aviserne, hvor de taler på alle mulige måder, godt og dårligt. Jeg forsøger ikke at se på dem, og jeg er bare bekymret for at gøre mit arbejde godt og nyde det."

Efter at have forladt Liverpool for Barcelona i en handel til en rapporteret værdi af £142 millioner tilbage i 2018, kæmpede Coutinho for at genskabe den form, han viste i Premier League.

Da han blev spurgt om sin tid i Barcelona, sagde Coutinho: "Tingene gik ikke som jeg forestillede mig, som folk forventede, som jeg forventede, fordi jeg er den første til at kræve mig selv på banen, jeg fortæller mig selv, at jeg skal give mere på banen, osv.

Jeg prøvede alt, jeg har altid været meget professionel, og jeg fortryder intet. Det var altid min drøm at spille for Barca, og jeg gik derhen, jeg nød det, jeg kunne møde mange mennesker, vinde titler, og det vil altid være en del af min livshistorie."