Medie: Alphonso Davies har mundtlig aftale med Real Madrid

26/02/2024 20:59

|

Nicolai Steinicke

Flere kilder skriver, at Davies skulle have en aftale med Real Madrid.

Mest læste i dag

Real Madrid og Alphonso Davies har indgået en mundtlig aftale om, at Bayern Münchens venstreback skal tilslutte sig i enten 2024 eller 2025. Klubben fra La Liga, ledet af chefscout Juni Calafat og generaldirektør José Ángel Sánchez, har i noget tid været i kontakt med Davies' repræsentanter og har fra starten af samtalerne bedt ham om ikke at forny sin kontrakt med Bayern, som udløber i 2025, så han kan skifte til dem.

Der har været adskillige møder de seneste uger, inklusiv et personligt møde i Madrid i midten af februar, hvilket yderligere har fremskyndet processen. Det skriver The Athletic.

Real er åbne over for at indgå en aftale til en pris under markedsprisen denne sommer — meget lig Toni Kroos' skifte i 2014 — eller næste år, når Davies' kontrakt udløber, på samme måde som David Alaba i 2021. Trods indledende interesse fra rivalerne Barcelona samt klubber i England, der har fulgt situationen, er Davies' foretrukne valg på dette tidspunkt et skifte til Madrid.

De to klubber har endnu ikke påbegyndt forhandlinger, idet mesterne fra Bundesligaen stadig forsøger at overtale spilleren til at forlænge og har afvist tilbud om potentielle afløsere for den canadiske internationale spiller i de seneste måneder. Bayern ønsker ikke at miste den 23-årige spiller gratis og vil, hvis de ikke kan indgå en ny kontrakt, forsøge at opnå et gebyr for ham ved et salg denne sommer.

En aftale med Kylian Mbappé forbliver Reals højeste prioritet for sommeren — og de forventer, at han vil tilslutte sig — men et skifte for den franske internationale vil ikke udelukke en jagt på Davies også. Ferland Mendy har været Madrids førstevalg på venstreback denne sæson, med Fran Garcia også trædende til ved lejlighed.

Davies kom til Bayern fra MLS-klubben Vancouver Whitecaps i januar 2019 og har siden da spillet 180 kampe for klubben, vundet Bundesligaen fem gange og var en del af det hold, der vandt Champions League i 2020. Han har i denne sæson spillet 27 kampe i alle turneringer for Bayern, scoret et mål og lavet tre assists.