Morten Hjulmand er på radaren i Premier League

Af: Nicolai Busekist

|

11/06/2024 08:05

Fodbold
Foto: Maciej Rogowski Photo / Shutterstock.com
Foto: Maciej Rogowski Photo / Shutterstock.com
Morten Hjulmand kan være fortid i Sporting denne sommer, da den danske midtbanespiller er på radaren i en engelsk storklub.

Mest læste i dag

I den seneste sæson har Morten Hjulmand for alvor gjort sig bemærket. Det har han gjort både på det danske landshold og i Sporting, hvor han spiller i det daglige.

Han kan glæde sig over, at det blev til en lang række flotte præstationer i den første sæson i den portugisiske klub. Hertil har han også fået flere chancer til at vise sig frem af Kasper Hjulmand - og det har han udnyttet til fulde.

Af denne grund er der flere klubber, der har holdt øje med ham. Flere af disse klubber skulle efter sigende gøre sig tanker om at købe ham fri af hans kontrakt med Sporting allerede denne sommer.

I marts kom det frem, at Tottenham har skrevet ham på ønskelisten. Nu viser det sig, at de ikke er alene om at have et ønske om at bringe ham til Premier League til sommer.

Det portugisiske medie Correio da Manha skriver, at han også er på radaren i en klub, hvor han kan ende med at få to danskere som holdkammerater. Angiveligt er der også stor interesse fra Manchester United.

Hvis de vil gøre alvor af deres interesse i den tidligere FCK-spiller, er de dog nødt til at finde den helt store pengepung frem. Sporting er nemlig ikke meget for at give slip på ham, og derfor kræver de også, at der bliver betalt ved kasse ét.

Hidtil har meldingerne været, at de ikke er åbne for at sælge ham for mindre, end hvad hans frikøbsklausul lyder på. Det betyder, at United (og andre interesserede klubber) skal investere 600 millioner kroner i at hente ham.

Sporting har da heller ikke travlt med at sælge Hjulmand, da den danske midtbanespiller har kontrakt med klubben til sommeren 2028.