Nu er der gode nyheder for Andreas Christensen

01/04/2024 12:29

|

Nicolai Busekist

Foto: David Ramos/Getty Images
Den danske FC Barcelona-stjerne kan glæde sig over, at der endelig er gode nyheder.

Mest læste i dag

Alt tyder på, at Andreas Christensen bliver den næste spiller, der vender tilbage til FC Barcelona. Det er for nylig kommet frem, at danskeren er kommet sig over sine fysiske gener inden Barcelonas næste kamp, hvilket er et opgør mod Paris Saint-Germain i Champions League.

De gode nyheder stopper ikke med at ankomme for FC Barcelona. Udover glæden, der lever i den catalanske by efter den hårdt tilkæmpede sejr over UD Las Palmas (1-0) i La Liga, vender danske Andreas Christensen, som led af gener i akillessenen, tilbage.

Andreas Christensen pådrog sig en skade under opvarmningen til opgøret mod Atlético Madrid. Det afbrød en imponerende sekvens af otte kampe i træk, hvor han havde spillet en central rolle for Barcelonas. Her udfyldte han en fremtrædende funktion som midtbaneanker.

Ifølge en rapport fra Sportive World deltog han i en træningssession denne søndag på Ciutat Esportiva og demonstrerede en markant bedring.

Ifølge kilden ser det ud til, baseret på de indtryk Christensen gav efter træningen, at hans deltagelse i næste uges kamp mod Paris Saint-Germain den 10. april, ikke er i tvivl. Dette indleder kvartfinalen i UEFA Champions League i Parc des Princes.

Dette ville afbryde den danske spillers korte periode med fravær i Barcelonas opstilling, da han ikke var i stand til at spille mod Atlético Madrid eller mod UD Las Palmas. I disse kampe blev han erstattet af İlkay Gündogan, som overtog rollen med støtte fra Sergi Roberto.