Pierre Emile-Højbjerg fremsætter kritik efter nederlag til Nordirland

21/11/2023 16:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Rose/Getty Images
Danmark skuffede stort, da de mandag aften tabte 2-0 til Nordirland. Det har dog ingen betydning for deres deltagelse ved EM.

Mest læste i dag

Det danske landshold har fået stor kritik for deres indsats i kampen mod Nordirland. Det var en kamp, som de ikke burde tabe, men alligevel forlod de banen med et 2-0-nederlag.

Efter kampen indrømmede Pierre-Emile Højbjerg også, at de ikke burde have tabt kampen. Samtidig slog han fast, at der var mangel på karakter i opgøret mod Nordirland. Den garvede midtbanespiller kritiserede også truppen for, at det blev for nemt, da de scorede.

"Det er et fangende spørgsmål... Men jeg kan jo godt sige, at nej, karakteren var der ikke. Når vi taber fodboldkampen på den måde, hvor det bliver lidt for nemt i min verden, når de scorer," sagde han til B.T. efter kampen.

Det var bestemt ikke ventet, at Danmark skulle tabe til Nordirland. Forud for kampen mandag aften, havde de kun vundet to kampe mod San Marino i gruppespillet. Derfor var det naturligvis også Danmark, der var store favoritter til at vinde kampen.

Netop derfor havde Pierre-Emile Højbjerg heller ikke et problem med at indrømme, at de ikke burde have tabt til Nordirland.

"Jeg er helt enig i, at vi ikke burde tabe til det her hold. Det er svært at evaluere her på stående fod, men jeg kan sige, at jeg er skuffet på mine og holdets vegne. Det er ikke den standard, vi gerne vil sætte," lød det fra ham.

Nu går der et stykke tid, inden Pierre-Emile Højbjerg igen skal være samlet med resten af den danske landsholdstrup.

Der går nemlig omkring fire måneder, før de igen kommer til at slå pjalterne sammen. Det sker i marts, hvor det er tid til de første EM-kampe. Der er lodtrækning til EM-grupperne den 2. december.